Qui Som

Pla Silvestre Advocats de Família és un despatx professional que té com a directora titular a Carmelina Pla Silvestre, llicenciada en Dret per la Universitat de València i especialista en Dret de Família. Atesa la seua clara vocació pel Dret de Família, s’especialitza en la matèria fent multitud de cursos i seminaris, i en la seua clara aposta per la conciliació en ruptures familiars prossegueix els seus estudis fent el Màster de Mediació impartit per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València.

Comença la seua trajectòria  professional treballant en un dels millors despatxos de València, de la mà de la prestigiosa advocada Amparo LLuch, que amb més de 40 anys d’exercici de la professió ha fet de la lluita per la igualtat i pels drets dels fills menors i  les dones, l’estandard del seu despatx. El seu fort compromís la porta a obrir la seua pròpi despatx imbuïda per aquest mateix esperit.

Valors

L’experiència d’una ruptura familiar és, sens dubte, una de les més difícils en la vida de moltes persones, ja que no solament entren en joc interessos econòmics sinó també personals, i per això és crucial tindre, tant un bon assessorament especialitzat en la matèria com una bona defensa en aquest àmbit, i confiar en un professional que vetle  i lluite pels interessos i benestar del client i els seus fills.

En Pla Silvestre Advocats de Família actuem amb eficàcia, inspirats per un fort esperit conciliador, intentem arribar a acords a través de la negociació i mediació entre les parts, sempre que això siga possible, i en tot cas actuem de forma ràpida, professional i eficient per a evitar incrementar el dolor i el conflicte de les parts implicades, alhora que oferim la solució més satisfactòria i òptima per als nostres clients.

La nostra preocupació per una constant formació i actualització en la matèria ens permeten tindre una clara visió de la situació jurídica que se’ls planteja, i poder així proporcionar el millor assessorament.

Dedicació, vocació, professionalitat i proximitat són els paràmetres en els quals desenvolupem la nostra activitat.

Si es troba en un moment en el qual creu necessària la intervenció d’un advocat en el camp bé de l’assessorament, o bé en el de la defensa dels seus interessos, no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres. L´atendrem en una primera consulta gratuïta.

error: Content is protected !!